Filibabbas Ansvarlighed 

Økologisk produktion og social ansvarlighed

Hos Filibabba sætter vi en stor ære i at integrere sociale– og miljømæssige hensyn i alle vores forretningsaktiviteter. 

Siden 2016 har vi været et af de få danske brands, der præsenterer produkter som er produceret af GOTS-certificerede tekstiler. GOTS står for GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD og er en mærkningsordning for økologiske tekstiler der dækker hele kæden fra høsten af rådvarerne gennem miljømæssige og social ansvarlig produktion til det endelige produkt. Du kan dermed som forbruger, vide dig sikker på at alle vores bomuldstekstiler er produceret korrekt hele vejen igennem værdikæden – lige fra bomuldsbondens marker til os som brand. 

GOTS standarden kræver at tekstilerne består af mindst 70 procent økologisk certificerede naturlige fibre og da det hævdes, at det næsten er umuligt at gennemføre en industriel produktion uden brug af kemikalier, defineres dette for så lidt negativ indvirkning som muligt, med udgangspunkt i farve, tilsætningsstoffer og design. 

Udover at være GOTS certificeret og med fokus på bæredygtige produkter, er vi stolte af at have et venskabeligt forhold til vores leverandører der bygger på tillid og gensidig respekt. For os skal det være sjovt at producere Filibabba produkter, hvad enten det er i Tyrkiet, Indien, eller et helt tredje land. Vi har derfor en stor passion for, at alt på fabrikkerne lever op til diverse ISO standarder som sikre ordentlige forhold for dem der producerer produkterne.  

For os er emballage mere end bare pap der produceres i massevis og derefter afskaffes. Vi går ind for genanvendelse og har en mission om at producerer stofposer til så mange af vores tekstilprodukter som muligt, samt kasser af god pap kvalitet til vores interiør luftballoner, som kan genanvendes og bruges til opbevaring på børneværelset. 

Vi tror på en bæredygtig tankegang, vi udvikler vores produkter i naturlige materialer med henblik på vores børn og vores miljø og vi tager ansvar for hvert design vi sætter navn til.  

Vi tager ansvar!