Historie

Velkommen til et univers der er skabt til små øjeblikke og baseret på bæredygtighed

Filibabba er et dansk designbrand beliggende i Aarhus, og herfra forgrener vi os i hele Skandinavien, Europa og resten af verden. Vi skaber baby- og børneinteriør i kvalitets- og tidsløst design til små og mindeværdige øjeblikke i hverdagen. Vores design er skabt ud fra vores egen erfaring og daglige inspiration.

Ejerne Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen, lancerede den første kollektion i 2015 og var dermed den første danske virksomhed med en BabyNest på markedet. Med inspiration fra en svensk opfindelse, hvor BabyNesten var skabt for at værne om nyfødte børn og skabe trygge rammer, har vi sidenhen re-designet den, så den lever op til alle sikkerhedskrav og samtidig tilfører værdi til hverdagen i form af kvalitet, design og funktionalitet.  

Alle vores designs er skabt med kærlighed og yderste respekt for vores omgivelser og de mennesker vi arbejder med. Vi ønsker at værne om vores børn og bevare vores miljø, derfor producerer vi udelukkende vores bomuldskvaliteter i GOTS certificerede materialer. GOTS er en mærkningsordning for økologiske tekstiler og dækker hele kæden fra høsten af rådvarerne gennem miljømæssige og social ansvarlig produktion til det endelige produkt.

Vores designfilosofi og tilgang til produkterne er at skabe rolige, tidsløse og unikke designs, der inspirerer både små som store. Vi sætter en ære i at vise og støtte op om vores skandinaviske udtryk, og derfor er hvert design og farvevalg genkendeligt til nordens historie. Vores kollektioner spænder blandt andet over vores LED hval som er produceret i silikone og med genopladelig funktion, vores interiør luftballoner med nordens udtryk og inspiration til det drømmende univers samt vores bæredygtige bambus spisesæt hvor de nordiske farver spiller ind.     

Vores ambition og vision er at sikre vores børn vokser op i trygge rammer og i et bevaret miljø, derfor er ansvarlighed en af vores grundlæggende værdier. Vi vil fremadrettet respektere vores medmennesker samt værne om vores miljø.

Vi tror på det bedste for vores børn- og det bedste for dine børn.

Vi tror på ”Nordic Niceness”.